egészséges élet, pénz kereset a tienssel. egészség-pénz-tiensÁTTÉTES RÁKBÓL GYÓGYULT
PÉNZKERESET egészséges életmóddal
TIENS CÉGBEMUTATÓ
KAPCSOLAT
MAGAS VÉRNYOMÁS-TÜSI
A RÁK ELLEN
CSONTRITKULÁS-BIOKALCIUM
Szue-Bao akupunkturás készülék
AIRIZ ANIONOS BETÉT
TERMÉSZETES VIAGRA
BAKTÉRIUMOK ,VÍRUSOK
KARÁCSONYI AJÁNDÉKOZÁS
Tiens egészségvédő termékek Papp Olivér csodálatas gyógyulása .Már a Tv2 Frizbi műsorában is a csodáról beszéltek.

Mindenki meggyógyulhat még olyan betegségből is mint az áttétes daganatok.Itt egy csodálatos példa arra,hogy minden betegségből van kiút.Ne add fel te sem,úgy ahogy Papp Olivér sem adta fel!Kűzdj és bízz abban, hogy sikerül neked is meggyógyulni !

 Papp Olivérről már gyermek korában lemondtak az orvosok,mert Olivér cisztás fibrózissal született.Másfél éves korában az orvosok azt mondták szüleinek,hogy nem fogja megélni a  serdülőkort,de kizárt, hogy megéri a felnőtt kort,kár volt megszületnie .Papp Olivér sokat szenvedett,tüdő átültetést is végeztek nála Bécsben.Majd később nyirokcsomó rák, áttétek a hasban, vesén,májon ,3 db.1,5 cm -es daganat az agyában és az új tüdőn.

6. kemoterápia tönkretette az immunrendszerét. Megsüketült, kilukadt a dobhártyája, a szemét sem tudta használni .Majdnem feladta, annyit szenvedett mesélte el a TV2 frizbi műsorában.Már a halála is lepergett a szeme előtt.Végül Keresett egy alternatív gyógymódot és megtalálta a titkos kínai-tibeti  ősi, sárga császár receptjei szerint készült termékeket.

A Tiens Kínai cég ősi 5000 éves sárga császár titkos receptjei, amit csak és kizárólag a világon egyedül  a Tiens terjeszthet, a kínai kormány engedélyével!Kínai orvoslás -kínai filozófia 5000 éve jól működő rendszer ,amely azt mondja,hogy minden mindennel összefügg.Minden változik.Ahogy a tél után jön a tavasz,tavasz után a nyár...stb,ugyan úgy a szervezetünkben ennek megfelelően minden szerv összefügg a másikkal.Támogatják egymást,vagy éppen pusztítják.Ezért a nyugati orvoslástól eltérően a Kínai orvoslás 5 eleme szerint tartósabb a gyógyulás.Aki az 5 elem szerint él az ritkán  betegszik meg,hosszú életre számíthat de ha már beteg az 5 elem szerint vissza szerezheti egészségét.

5 elemről itt hallgathatsz orvosi előadást

 

Csatlakozz a Tienshez?

Szeretnél egészséget ezzel a csodálatos Ősi Kínai Sárga Császárok receptjeivel

Itt Csatlakozz!

 Sok millió ember fogyasztja a Tiens termékeit szerte a világon és ezzel együtt anyagi problémájukra is találtak megoldást.Olivér ma teljesen egészséges az orvosi leletei is ezt bizonyítják.

Veserákból gyógyult meg egy másik a beteg

 

                        Itt nézd meg: OlivérTV2 frizbi

Kérlek küld tovább az oldalt hátha valaki éppen keresi a megoldást.Köszönöm

Magyar törvények szerint nem mondhatjuk,hogy bár ki is meggyógyul ,meggyógyult bármely táplálék kiegészítővel,igy a Tiens termékeivel .

Azonban egyre több az olyan volt beteg, aki ma már nem használ gyógyszert ,vagy egyre kevesebbre van szüksége és ezt ők maguk mondják...az utolsó szalmaszál volt,amibe belekapaszkodtak.Hoztak egy jó döntést, egy drasztikus döntést és meggyógyultak.

Méregteleníts ! Erősítsd Immunrendszeredet !

Törzskártya igénylés 20% kedvezményes vásárlás!

.... ... ...


www.gyogytermekek.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!